1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Фахівців підприємства «Харківводоканал» вшановують з нагоди професійного свята

Нагородження працівників КП «Харківводоканал» з нагоди Дня працівника житлово-комунального господарства відбулося сьогодні, 18 березня, в Департаменті комунального господарства.

Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міськради, Подяки Харківського міського голови та грамоти департаменту 15 кращим працівникам підприємства вручив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.

Як зазначив Віктор Кітанін, нагороди отримали ті, хто вже багато років працюють над наданням якісних послуг харків'янам. «Тисячі людей щодня, за будь-якої погоди, цілодобово працюють над тим, щоб харків'яни відчували себе комфортно і отримували якісні послуги. Вони роблять все, аби ми жили в облаштованому, світлому і красивому місті. Їх роботу бачать все городяни», - зазначив Віктор Кітанін.

За словами Начальника управління з науки та інновацій Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій КП «Харківводоканал» Сергія Піліграмма, завдяки тісній співпраці департаменту і підприємства в Харкові впроваджуються інновації в сфері енергоефективності, в зв'язку з цим місто займає лідируючі позиції в країні в даній області.

Фотогалерея

18 березня 2016, 16:40 Распечатать статью

все новости

Вгору