1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - машиніст екскаватора 5 розряду Сергій Алфьоров

Гість рубрики «Особистості» - машиніст екскаватора Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Сергій Алфьоров.

Сергій Алфьоров народився на самій околиці Харківської області, в сел. Коломак, проте потім переїхав жити і працювати до Харкова. Перш ніж потрапити на КП «Харківводоканал», він змінив декілька професій: трохи пропрацював оператором домобудівного комбінату, цілих 7 років був водієм у райвідділі міліції, але саме тоді, коли переступив поріг підприємства, зміг повністю реалізувати свій потенціал.

Сьогодні Сергій Алфьоров - першокласний фахівець 5 розряду, на якого можна рівнятися. За 13 років, присвячених своїй, хоч і напруженій, але, безумовно, улюбленій роботі, він встиг завоювати не тільки повагу і визнання колег по комплексу, але ще і дружбу. Як розповів Сергій Олексійович, завдяки теплій і товариської атмосфері в трудовому колективі вдається оперативно і своєчасно виконувати найвідповідальніші завдання.

На КП «Харківводоканал» також працюють його дружина і дочка. «Тут нас всіх влаштовують і умови праці, і гідна заробітна плата, і чуйне ставлення керівників до людей праці», - ділиться Сергій Алфьоров, з яким ми зустрілися напередодні професійного свята - Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Повне інтерв'ю з Сергієм Алфьоровим читайте на сайті в рубриці «Особистості».

18 березня 2016, 12:30 Распечатать статью

все новости

Вгору