1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда управління утримує лідерство в спартакіаді

На спартакіаді КП «Харківводоканал» вже розіграні нагороди п'яти спортивних турнірів з дев'яти запланованих.

Як повідомив сьогодні, 16 березня, методист адміністративно-господарського управління В'ячеслав Рибалко, спортсменам залишилося виявити найсильніших у таких видах спорту, як настільний теніс, міні-футбол, дартс і волейбол.

«Змагання з бадмінтону, як то кажуть, перетнули екватор внутрішньої спартакіади КП «Харківводоканал», в якій щорічно змагаються збірні основних структурних підрозділів. Дуже важливу перемогу в цьому турнірі здобула команда управління, яка збільшила свій відрив від спортивної дружини з УАВіНС, котра розташувалась на другому місці. На третьому місці перебуває команда КХВС. Тим не менш, інтрига боротьби за медалі зберігається, і про остаточний розподіл місць ще говорити зарано. Сподіваємося, що і в останніх змаганнях всі спортсмени, які висловлюють слова подяки керівництву підприємства і профспілковому комітету, продемонструють високу майстерність», - підкреслив В'ячеслав Рибалко.

Таблиця результатів змагань спартакіади КП «Харківводоканал»

Команда Лижні перегони,
1 етап
 Шашки,

2 етап
 Шахи,

3 етап
Доміно,

4 етап
Бадмінтон,

5 етап
Кількість очок (місць)   Загальнокомандне місце
Управління 1 3 2 2 1 9 1
УАВіНС 4 2 3 1 3 13 2
КХВС 3 5 1 3 4 16 3
ДІТ () 2 4 6 5 2 19 4
КХВВ () 5 1 5 6 6 23 5
КСіМ 6 6 4 4 5 25 6

16 березня 2016, 15:00 Распечатать статью

все новости

Вгору