1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На підприємстві впроваджено електронний документообіг

На КП «Харківводоканал» впроваджено електронний документообіг, який істотно спрощує процес реєстрації вхідних і вихідних документів.

Він дозволяє працювати в повнофункціональному режимі і зберігати в електронному вигляді копії документів, а ще дає можливість створення необхідних умов для більш оперативного і якісного ведення діловодства в підрозділах підприємства. Про це сьогодні, 16 березня, повідомили в управлінні інформаційного забезпечення та контролю документообігу.

За інформацією управління, дія електронного документообігу поширюється на всі типи електронних документів, які створюються і реєструються на КП «Харківводоканал».

В управлінні відзначили, що система електронного документообігу введена з метою удосконалення роботи з документами, поліпшення якості їх підготовки, впорядкованості документообігу та впровадження постійного і ефективного контролю над виконанням розпоряджень і доручень керівництва підприємства. «Система електронного документообігу дозволяє вести облік, зберігання, розгляд і відпрацювання різних типів і видів документів між користувачами без використання паперового документообігу. Можна працювати з наказами, протоколами, службовими записками з одночасною постановкою завдань і контролем їх виконання», - підкреслили в управлінні інформаційного забезпечення та контролю документообігу КП «Харківводоканал».

16 березня 2016, 11:36 Распечатать статью

все новости

Вгору