1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На підприємстві відбувся п'ятий етап спартакіади

На КП «Харківводоканал» пройшов п'ятий етап спартакіади з бадмінтону.

Як повідомив сьогодні, 15 березня, методист адміністративно-господарського управління підприємства В'ячеслав Рибалко, переможцем п'ятого етапу змагань стала команда управління.

«У турнірі з бадмінтону з перших же поєдинків лідерство захопила команда управління. Руслан Михайленко та Володимир Коломацький у всіх матчах здобули впевнені перемоги над суперниками і в підсумку виграли перше місце. Справжній накал емоцій спортсменів спостерігався під час вирішальної дуелі за друге місце. Тут відносини з'ясовували команди ДІТ (Андрій Колотило і Глафіра Малєєва) і УАВіНС (Олексій Могиленець і Ольга Степанець). Поєдинок пройшов у впертій боротьбі, і для виявлення срібного призера довелося зіграти третю, вирішальну, дуель. На цей раз фортуна посміхнулася команді ДІТ, яка фінішувала другою. У загальнокомандному заліку команда управління продовжує впевнено лідирувати», - підкреслив В'ячеслав Рибалко.

15 березня 2016, 16:10 Распечатать статью

все новости

Вгору