1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Московському районі абоненти оплачують комунальні послуги за допомогою виїзних кас

У Московському районі сьогодні, 15 березня, працюють виїзні каси КП «Харківводоканал», завдяки яким послуги водопостачання та водовідведення можна оплатити за місцем проживання.

Фахівці підприємства проводять збір платежів за адресою пр. Ювілейний, 44-а.

Як зазначила заступник директора по роботі з абонентами фізичними особами Олена Волочий, виїзні каси працюють для максимальної зручності споживачів. «Щодня в різних районах міста кожному абоненту надається можливість не тільки здійснити оплату, але ще і отримати інформацію про стан особового рахунку, укласти договір на надання послуг, а також оплати боргу в розстрочку», - зазначила Олена Волочий.

За її словами, мобільні бригади працюють щодня в різних районах міста Харкова. Перед виїздом бригад зі збору платежів співробітники підприємства попередньо розміщують оголошення на інформаційних дошках біля під'їздів і повідомляють городян про можливість оплатити послуги недалеко від будинку і скласти договір на реструктуризацію заборгованості.

З графіком роботи виїзних кас на березень можна ознайомитися у відповідному розділі.

Фотогалерея

15 березня 2016, 16:50 Распечатать статью

все новости

Вгору