1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда підприємства зберігає впевнене лідерство в «Битві корпорацій»

Вчора пройшов сьомий етап спортивного турніру «Битва корпорацій» з настільного багатоборства (шахи, шашки, доміно і спортивний деберц).

Як зазначив сьогодні, 14 березня, методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» В'ячеслав Рибалко, на цей раз взяло участь в змаганнях 20 команд, дві з яких захищали спортивну честь нашого підприємства.

«Незважаючи на жорстку конкуренцію з боку суперників, наші спортсмени виступили цілком гідно. У підсумку команда КП «Харківводоканал-2» посіла третє місце, а спортсмени з першої дружини підприємства фінішували на п'ятій позиції. В індивідуальному турнірі з гри в доміно подружня пара Неля і Олександр Сірко стали переможцями. Сергій Катков виграв змагання з шахів, а Микола Одріковський в цьому виді спорту посів друге місце. Слід відзначити і успішний дебютний виступ Олени Паболковой, яка в турнірі з шашок зупинилася за крок від п'єдесталу пошани, фінішувавши на четвертому місці. Таким чином, наші спортсмени продовжують впевнено лідирувати у загальнокомандному заліку. Усі спортсмени підприємства висловлюють велику подяку за всебічну допомогу і підтримку в організації змагань керівництву КП «Харківводоканал» і профспілковому комітету», - наголосив В'ячеслав Рибалко.

Фотогалерея

14 березня 2016, 13:50 Распечатать статью

все новости

Вгору