1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Понад 1100 заяв подано до Центру прийому і супроводу техдокументації

1184 заяви на виготовлення технічних умов прийнято від харків'ян за 4 місяці роботи «Центру прийому і супроводу технічної документації». З них підготовлено до видачі - 863.

Як зазначив сьогодні, 10 березня, начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Володимир Плугатарьов, Центр, працюючий за принципом «єдиного вікна», городянами затребуваний. За його словами, тут можна отримати максимум послуг у мінімальний термін: замовити технічні умови, узгодити проект на будівництво мереж або оформити приєднання до них, укласти договір і отримати відповіді на всі питання, що стосуються діяльності підприємства.

«Раніше прийом проходив всього 2 рази на тиждень. Новий Центр працює практично щодня. Це дозволило ліквідувати черги», - підкреслив Володимир Плугатарьов.

«Центр прийому і супроводу технічної документації» розташований за адресою: вул. Велика Гончарівська, 28 (1 поверх). Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 9:30 до 17:30 (вихідні: субота і неділя).

10 березня 2016, 11:00 Распечатать статью

все новости

Вгору