1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У регіональному управлінні юстиції обговорили питання роботи з боржниками КП «Харківводоканал»

У регіональному управлінні юстиції обговорили питання роботи з боржниками КП «Харківводоканал»

Робоча нарада з питань стягнення коштів з боржників КП «Харківводоканал» пройшла в Східному міжрегіональному управлінні міністерства юстиції.

На нараді були присутні: начальник управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Сергій Розумний, генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, заступники генерального директора, профільні начальники управлінь і відділів підприємства та Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції.

У рамках наради обговорили питання виконання рішень про примусове стягнення коштів боржників на користь підприємства, своєчасну реєстрацію та відкриття виконавчих проваджень районними підрозділами державної виконавчої служби, своєчасне застосування заходів щодо накладання арешту на майно та грошові кошти боржників та ін.

Представники КП «Харківводоканал» наголосили на важливості своєчасної оплати споживачами за надані послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Так, станом на 1 серпня поточного року дебіторська заборгованість населення за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення становить понад 600 млн грн.

«Для КП «Харківводоканал» має вкрай важливе значення своєчасність отримання грошових коштів від споживачів наших послуг, оскільки ми зобов'язані щодня і безперебійно надавати послуги водопостачання та водовідведення всьому місту. Недоотримання коштів у зв'язку з відсутністю оплати за послуги безпосередньо впливає на його діяльність і може порушити нормальний режим роботи підприємства, привести до негативних наслідків для споживачів наших послуг», - відзначили на підприємстві.

Відповідно до Законів України «Про питну воду та питне водопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов'язані своєчасно розраховуватися за спожиті послуги водопостачання та водовідведення відповідно до встановлених тарифів.

20 серпня 2020, 15:11 Распечатать статью

все новости

Вгору