1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - інженер з підготовки та видачі техумов та погодження проектної документації Неля Сірко

Гість рубрики «Особистості» - інженер з підготовки та видачі технічних умов та погодження проектної документації КП «Харківводоканал» Неля Сірко.

Якщо говорити відверто, то Неля Сірко - яскрава жінка, яка сповнена життєвої енергії. Вона встигає зробити якщо не все, то точно більше багатьох інших представниць прекрасної статі. Це стосується і улюбленої роботи, де завдяки професійним навичкам вона здатна виконати будь-яке відповідальне завдання, і родини - вона чудова мати і надійна берегиня домашнього вогнища. Звідки ж у неї береться стільки сил?

Як розповіла Неля Анатоліївна, в цьому їй суттєво допомагають заняття фізичною культурою і спортом. Вона намагається не тільки не пропустити жодного змагання, але ще і завжди націлюється на перемогу. На підприємстві у неї працюють чоловік і син, які також серйозно займаються спортом і всією сім'єю захищають честь підприємства на різних турнірах. Ми зустрілися з цією дивовижною жінкою напередодні весняного свята - 8 Березня.

Повне інтерв'ю з Нелею Сірко читайте на сайті в рубриці «Особистості».

 

04 березня 2016, 13:00 Распечатать статью

все новости

Вгору