1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На підприємстві пройшов четвертий етап спартакіади

На КП «Харківводоканал» пройшов четвертий етап спартакіади з гри в доміно.

Як повідомив сьогодні, 3 березня, методист адміністративно-господарського управління підприємства В'ячеслав Рибалко, переможцем четвертого етапу змагань стала команда КАВіНС.

«Цей етап змагань, як і всі попередні, пройшов у безкомпромісній боротьбі: в основному турнірі переможця так і не було визначено. Справа в тому, що дві команди - КАВіНС і управління - набрали однакову кількість очок. І лише за додатковими показниками, а саме результатом очної дуелі, переможцями стали Сергій Дереча і Сергій Рижих з КАВіНС. Незважаючи на підсумкове друге місце в цьому етапі, команда управління продовжує впевнено лідирувати у загальнокомандному заліку. Хочеться додати, що всі спортсмени підприємства висловлюють велику подяку за всебічну допомогу і підтримку в організації змагань керівництву КП «Харківводоканал» і профспілковому комітету», - зазначив В'ячеслав Рибалко.

Таблиця результатів змагань спартакіади КП «Харківводоканал»

Команда Лижні перегони,
1 етап
 Шашки,

2 етап
 Шахи,

3 етап
Доміно,

4 етап
Кількість очок (місць)   Загальнокомандне місце
Управління 1 3 2 2 8 1
КАВіНС () 4 2 3 1 10 2
КХВС () 3 5 1 3 12 3
КХВВ 5 1 5 6 17 4
ДІТ 2 4 6 5 17 5
КСіМ 6 6 4 4 20 6

03 березня 2016, 15:30 Распечатать статью

все новости

Вгору