1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер КП «Харківводоканал» Тетяна Товста

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер КП «Харківводоканал» Тетяна Товста

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Тетяна Товста.

В роботі диспетчера найгарячіша пора припадає на ранок, коли автотранспорт та спецтехніка виїжджають на виконання завдань. За словами Тетяни Товстої, слід чітко перевіряти відповідні документи та необхідні параметри техніки. Все це треба робити оперативно, але вивірено.

Тетяна Товста розповіла, що після працевлаштування на КП «Харківводоканал» їй допомогу та підтримку надало керівництво Комплексу спецмашин і механізмів. Олександр Власенко та Людмила Реуцька ознайомили її з головними завданнями та специфікою цієї відповідальної професії. Вона швидко увійшла в курс справи і влилася в дружний і професійний колектив.

У вільний час Тетяна Товста разом з чоловіком Миколою та донькою Дар’єю люблять гуляти в міських парках і скверах. А ще вона з Дар’єю з задоволенням створюють гарні ікебани та смачні солодкі букети.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

22 січня 2020, 12:41 Распечатать статью

все новости

Вгору