1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - машиніст насосних установок КП «Харківводоканал» Михайло Кассапов

Гість рубрики «Особистості» - машиніст насосних установок КП «Харківводоканал» Михайло Кассапов

Гість рубрики «Особистості» - машиніст насосних установок комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Михайло Кассапов.

Понад 30 років працює на підприємстві машиністом насосних установок Михайло Кассапов. До цього часу він ніс службу в збройних силах і побував в гарячих точках.

На КП «Харківводоканал» Михайло Кассапов з великою цілеспрямованістю взявся освоювати нову професію. В цьому йому допомогли, як більш досвідчені працівники, так і керівники підприємства. Тому він досить швидко опанував робочі секрети і незабаром сам допомагав молодим працівникам.

Свого часу Михайло Кассапов разом з товаришами брав активну участь в ліквідації техногенної аварії на Диканівських очисних спорудах. Працювати доводилося в складних умовах, але поставлене завдання було виконано.

Зараз Михайло Кассапов працює на каналізаційній насосній станції №4-а «Основ'янська». За його словами, йому довелося потрудитися на всіх насосних станціях водовідведення, і всюди працював старанно і тільки на позитивний результат.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

26 червня 2019, 12:43 Распечатать статью

все новости

Вгору