1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - слюсар по ремонту обладнання КП «Харківводоканал» Володимир Лобановський

Гість рубрики «Особистості» - слюсар по ремонту обладнання КП «Харківводоканал» Володимир Лобановський

Гість рубрики «Особистості» - слюсар по ремонту обладнання Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Володимир Лобановський.

На початку 90-х років минулого століття Володимир Лобановський працював у відділі по ремонту автомобільного діагностичного обладнання. В один із днів надійшла заявка від ТВО «Харківкомунпромвод» на ремонт діагностичних стендів - і Володимир Лобановський успішно впорався з цим завданням. Крім того, керівництво підприємства запропонувало йому перейти до них на роботу, і він погодився.

З тих пір Володимир Лобановський трудиться на КП «Харківввводоканал». За цей час зроблено дуже багато корисного в напрямку автодіагностиці на підприємстві, а також в обслуговуванні та ремонті устаткування. Слід врахувати і те, що в останні роки машинно-тракторний парк підприємства істотно розширився. Тому відповідне обладнання для автотехніки має бути завжди в постійній готовності.

Також Володимир Лобановський свого часу серйозно займався спортом. Має звання кандидата в майстри спорту країни і брав участь в престижних змаганнях з плавання, підводного орієнтування і швидкісного плавання. До занять спортом він з дитинства привчив своїх синів Максима та Костянтина, а також внучку Ніку.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

17 квітня 2019, 12:02 Распечатать статью

все новости

Вгору