1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові встановлять близько десяти тисяч приладів обліку води пільговим категоріям громадян

У Харкові встановлять близько десяти тисяч приладів обліку води пільговим категоріям громадян

За дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса комунальним підприємством «Харківводоканал» продовжується проводитися комплекс робіт з безкоштовного встановлення приладів обліку холодної води абонентам пільгових категорій громадян.

Як повідомив начальник абонентної служби з роботи з абонентами фізичними особами Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Сергій Рязанцев, з початку року в Харкові встановили більше двох тисяч приладів обліку холодної води пільговим категоріям громадян.

«Для того, щоб встановити прилад обліку холодної води слід звернутися в абонентський відділ КП «Харківводоканал» або в адміністрацію свого району за місцем проживання. Спеціаліст обробляє заявку і в найкоротші терміни прилад обліку встановлюють абоненту. У цьому році вже встановлено понад дві тисячі індивідуальних приладів обліку холодної води. У планах КП «Харківводоканал» до кінця року збільшити цю цифру до 10 тисяч», - зазначив Сергій Рязанцев.

Довідка. Встановлення приладів обліку холодної води на безоплатній основі проводиться більш ніж 20 різним категоріям громадян. З повним списком можна ознайомитися в розділі «Лічильники» на офіційному сайті КП «Харківводоканал». На сьогоднішній день КП «Харківводоканал» вже встановлено  понад 20 тисяч приладів обліку холодної води абонентам пільгових категорій громадян. 11 тисяч індивідуальних приладів обліку холодної та гарячої води встановлено у 2017 році.

Фотогалерея

26 червня 2018, 10:05 Распечатать статью

все новости

Вгору