1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер КП «Харківводоканал» Наталія Ходак

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер КП «Харківводоканал» Наталія Ходак

Гість рубрики «Особистості» - диспетчер Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Наталія Ходак.

Життєве кредо Наталії Ходак полягає в тому, що вона не боїться труднощів і завжди знаходить правильний вихід з будь-якої складної ситуації. Тим більше в її житті склалося так, що вона займала різні посади, працюючи і на держпідприємстві, і в приватних фірмах. В останні роки вона працює на КП «Харківводоканал». Займала посаду бухгалтера, а зараз - диспетчер Комплексу спецмашин і механізмів.

Робота у неї відповідальна, адже Наталя Ходак, образно кажучи, диригує великим водійським колективом. Кожному треба приділити належну увагу: узгодити маршрут руху, визначити кілометраж і прогнозовану витрату палива, а в разі необхідності провести заміну екіпажу водіїв. Незважаючи на великий обсяг роботи, вона чітко справляється зі своїми непростими службовими обов'язками.

Є у Наталії Ходак і своєрідне хобі, яке збереглося зі студентської лави. Вона дуже любить грати в бадмінтон і входить до складу збірної підприємства. І їй з товаришами по команді є чим пишатися - успішними виступами в турнірі «Битва корпорацій».

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

18 квітня 2018, 15:32 Распечатать статью

все новости

Вгору