1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер-радіолог КП «Харківводоканал» Тетяна Пашко

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер-радіолог лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю якості води КП «Харківводоканал» Тетяна Пашко.

Тетяна Пашко після закінчення з червоним дипломом Харківського Національного Университету Міського Господарства ім. О.М. Бекетова не роздумувала над вибором майбутньої професії і за порадою мами Віри Фотіновни прийшла працювати на КП «Харківводоканал».

Починала трудову кар'єру з того, що відбирала проби води для лабораторних досліджень. Паралельно старанно вчилася, переймала досвід у старших колег і занурювалась в усі тонкощі роботи. Зі своїми обов'язками успішно справлялася, і це не пройшло поза увагою керівництва лабораторії і підприємства, яке підвищувало її по службі.

За словами Тетяни Пашко, робота у неї дуже відповідальна. Кілька років тому кількість обов'язкових показників для перевірки якості води було збільшено з 47 до 59. Незважаючи на це висококваліфікований колектив фахівців успішно справляється з поставленими завданнями. Цьому також сприяє впровадження сучасних методик для перевірки якості води.

У вільний час Тетяна Пашко захоплюється поезією і рукоділлям. Також дуже любить подорожувати, вивчати історію різних країн і займатися спортом.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі «Особистості».

29 березня 2017, 13:26 Распечатать статью

все новости

Вгору