1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - прибиральник виробничих приміщень КП «Харківводоканал» Раїса Коваленко

Гість рубрики «Особистості» - прибиральник виробничих приміщень КП «Харківводоканал» Раїса Коваленко

Гість рубрики «Особистості» - прибиральник виробничих приміщень Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Раїса Коваленко.

Уже 20 років працює на підприємстві Раїса Коваленко. До того, як влаштуватися на КП «Харківводоканал», вона працювала вихователем в дитячому саду. В кінці 90-х років минулого століття дитячий сад був реорганізований в абонентський відділ ТПО «Харківкомунпромвод», і Раїса Коваленко залишилася тут працювати.

Кілька років тому Раїса Коваленко перевелася працювати на Комплекс спецмашин і механізмів. Тут їй доводиться підтримувати чистоту та порядок у виробничих приміщеннях. Зі своїми обов'язками вона сумлінно справляється і завжди працює з повною самовіддачею. Тому в колективі користується повагою та авторитетом.

Вільний час Раїса Коваленко намагається провести з онуком Кирилом. А коли вдається, то провідує свою маму, яка проживає в Хмельницькій області.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

18 березня 2020, 12:35 Распечатать статью

все новости

Вгору