1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці Шевченківського району КП «Харківводоканал» Віталій Силенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці Шевченківського району КП «Харківводоканал» Віталій Силенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці Шевченківського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Віталій Силенко.

Коли прийшов час Віталію Силенку вибирати свою майбутню професію, він не роздумував і твердо вирішив вступати до Харківського інженерно-будівельного інституту на факультет «Водопостачання та водовідведення». Справа в тому, що на КП «Харківводоканал» працюють батьки Віталія Силенка, які багато йому розповідали про дружний і згуртований колектив підприємства. Тому він і вирішив продовжити трудову сімейну династію.

Після закінчення вузу Віталій Силенко влаштувався на підприємство майстром ремонтно-експлуатаційної дільниці №4. Він завжди з теплотою згадує начальника РЕУ №4 Ігоря Вікторовича Шахтаря і весь колектив ділянки, який допоміг йому освоїти всі тонкощі такої нелегкої, але відповідальної професії.

Зараз Віталій Силенко очолює ремонтно-експлуатаційну дільницю Шевченківського району Комплексу «Харківводовідведення». За його словами, тут виконано великий обсяг ремонтних робіт на мережах водовідведення різних діаметрів. Також підрозділ займається профілактичною роботою на мережах, проводить заміну аварійних ділянок, робить планові прочищення, ремонтує колодязі. Все це в комплексі і дозволяє утримувати мережі водовідведення в належному стані.

За словами Віталія Силенка, головний фактор успішної роботи підрозділу - високопрофесійні кадри ділянки. Тут працюють досвідчені і майстровиті працівники, яким до снаги впоратися з будь-яким завданням.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

19 лютого 2020, 14:00 Распечатать статью

все новости

Вгору