1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник авторемонтної майстерні №2 КП «Харківводоканал» Олександр Тугай

Гість рубрики «Особистості» - начальник авторемонтної майстерні №2 КП «Харківводоканал» Олександр Тугай

Гість рубрики «Особистості» - начальник авторемонтної майстерні №2 Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Олександр Тугай.

На підприємстві працює чимало трудових династій, які є яскравим прикладом сумлінного ставлення до справи. Представник однієї з них - Олександр Тугай, який вже більше 15 років працює на КП «Харківводоканал». Зараз він керує авторемонтною майстернею №2.

Олександр Тугай закінчив Харківський механічний технікум імені Морозова та Національний політехнічний університет «ХПІ». На КП «Харківводоканал» він пройшов хорошу професійну школу. Набуті знання та навички допомогли йому не тільки стати висококласним фахівцем, але й авторитетним керівником.

За словами Олександра Тугая, колектив підрозділу підібрався досвідчений і висококваліфікований. Також працівники авторемонтної майстерні забезпечені всім необхідним, а тому техніка та механізми ремонтуються вчасно та якісно. Все це в комплексі дозволяє успішно справлятися авторемонтників з відповідальними завданнями.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

15 січня 2020, 12:33 Распечатать статью

все новости

Вгору