1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Дитячі заклади КП «Харківводоканал» визнані кращими закладами оздоровлення та відпочинку

Дитячі заклади КП «Харківводоканал» визнані кращими закладами оздоровлення та відпочинку

Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку «Ромашка» та «Факел» комунального підприємства «Харківводоканал» визнані одними з переможців Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей в літній період 2019 року.

В огляді, який проводився Федерацією профспілок України, взяли участь 34 дитячих заклади оздоровлення та відпочинку з усіх регіонів країни.

Як повідомила сьогодні, 14 січня, начальник адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» Галина Ткаченко, за значні успіхи в організації оздоровлення та відпочинку дитячий табір «Ромашка» нагороджений дипломом в номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку», а директор дитячого табору «Факел» Євгенія Бруснікіна - Подякою голови Федерації профспілок України. Також «Ромашка» та «Факел» були відзначені Почесними грамотами об'єднання профспілок Харківської області.

«Дитячі табори «Ромашка» та «Факел» є одними з кращих в Україні. Цим вагомим досягненням передує планомірна робота колективу КП «Харківводоканал» зі створення комфортних умов для дітей, цікавих і пізнавальних програм, а також спортивних і розважальних заходів. Все це стало можливим завдяки постійній та цілеспрямованій підтримці керівництва підприємства і профспілкового комітету, для яких повноцінне оздоровлення та відпочинок дітей стали одним з головних пріоритетів у роботі», - зазначила Галина Ткаченко.

Нагадаємо, в таборах «Факел» та «Ромашка» комунального підприємства «Харківводоканал» в літній період 2019 року було оздоровлено понад 1500 дітей.

Фотогалерея

14 січня 2020, 15:34 Распечатать статью

все новости

Вгору