1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник КП «Харківводоканал» Сергій Прокопенко

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник КП «Харківводоканал» Сергій Прокопенко

Гість рубрики «Особистості» - слюсар-ремонтник ділянки обслуговування підкачувальних насосних станцій Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Сергій Прокопенко.

На КП «Харківводоканал» працює багато трудівників, які не тільки успішно справляються з відповідальними завданнями, але і досягли певних успіхів в своїх спортивних і творчих захоплення. Серед них і Сергій Прокопенко, який вже багато років займається парашутним спортом. На його рахунку вже близько 600 стрибків. Сергій Прокопенко впевнений, що кожна людина в житті повинен обов'язково займатися своєю улюбленою справою. Це робить життя більш яскравим і цікавим.

Зараз підрозділ, де працює Сергій Прокопенко, не тільки займається профілактикою і ремонтом насосного обладнання, а й встановлює нове сучасне німецьке обладнання. Це забезпечує більш якісну і ефективну роботу підкачувальних насосних станцій.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

08 січня 2020, 12:19 Распечатать статью

все новости

Вгору