1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу логістики КВ «Дніпро» КП «Харківводоканал» Віктор Гришко

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу логістики КВ «Дніпро» КП «Харківводоканал» Віктор Гришко

Гість рубрики «Особистості» - начальник відділу логістики Комплексу водопідготовки «Дніпро» КП «Харківводоканал» Віктор Гришко.

Вже близько 35 років працює на підприємстві Віктор Гришко. За цей час він пройшов напружений і нелегкий трудовий шлях від майстра до заступника начальника управління «Дніпро» з експлуатації. Де б він не працював, завжди користувався заслуженим авторитетом і повагою. На високому професійному рівні виконував відповідальні завдання, досконало засвоїв виробничий процес, а в разі необхідності приходив на допомогу трудівникам.

Зараз Віктор Гришко працює начальником відділу логістики. Це також відповідальна посада, і тут проявився його яскравий організаторський і професійний талант для забезпечення безперервного виробничого процесу Комплексу водопідготовки «Дніпро».

За словами Віктора Гришка, велику допомогу в його трудовому становленні відіграли  справжні друзі і однодумці. Серед них - колишній керівник КВ «Дніпро» Віктор Кузуб. Саме він в 1985 році прийняв на роботу молодого фахівця та допоміг не тільки освоїтися в колективі, але й стати справжнім професіоналом своєї справи.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

04 грудня 2019, 13:14 Распечатать статью

все новости

Вгору