1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - машиніст бульдозера 6-го розряду КП «Харківводоканал» Микола Товстий

Гість рубрики «Особистості» - машиніст бульдозера 6-го розряду КП «Харківводоканал» Микола Товстий

Гість рубрики «Особистості» - машиніст бульдозера 6-го розряду Комплексу спецмашин і механізмів КП «Харківводоканал» Микола Товстий.

Близько 20 років працює на підприємстві Микола Товстий. Про КП «Харківводоканал» він дізнався від свого друга Олександра та вирішив зайняти вакантну посаду машиніста бульдозера. За цей час він став справжнім майстром своєї справи.

Робота у Миколи Товстого відповідальна, адже в будь-який час року доводиться приводити в порядок ділянки, на яких проводились аварійно-відновлювальні роботи на мережах. І робити це доводиться якісно та своєчасно. Взимку до обов'язків Миколи Товстого додається і очищення від снігу доріг, що ведуть до важливих об'єктів підприємства.

За словами Миколи Товстого, успішно вирішувати виробничі завдання допомагає дружня атмосфера, яка панує в трудовому колективі автотранспортного цеху. У свою чергу, керівництво Комплексу спецмашин і механізмів забезпечує чітке планування та в разі необхідності надає всебічне сприяння.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості

21 листопада 2019, 09:43 Распечатать статью

все новости

Вгору