1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер КП «Харківводоканал» Микола Колобов

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер КП «Харківводоканал» Микола Колобов

Гість рубрики «Особистості» - провідний інженер групи перспективного розвитку департаменту перспективного розвитку КП «Харківводоканал» Микола Колобов.

Трудова біографія Миколи Колобова почалася на харківському заводі «ФЕД». Тут він досконало оволодів спеціальностями токаря та слюсаря, але юнак ще зі шкільної лави твердо вирішив, що обов'язково стане інженером. Згодом він вступив до Харківського інженерно-будівельного інституту, і перед ним відкрилися хороші можливості реалізувати свій потенціал.

Після отримання диплома про вищу освіту Микола Колобов працював в Харківському проектному інституті «Водоканалпроект». Він брав безпосередню участь в реалізації важливих проектів, пов'язаних з водопостачанням не тільки Харкова, а й Запоріжжя, Маріуполя та інших міст.

Ось уже понад 20 років Микола Колобов працює на КП «Харківводоканал». Зараз він трудиться в групі перспективного розвитку, яка займається аналізом роботи системи міського водопостачання, та вносить ефективні пропозиції щодо її подальшого розвитку.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

02 жовтня 2019, 13:04 Распечатать статью

все новости

Вгору