1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу енергоаудиту КП «Харківводоканал» Діана Гришко

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу енергоаудиту КП «Харківводоканал» Діана Гришко

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу енергоаудиту Департаменту енергетичної політики КП «Харківводоканал» Діана Гришко.

Працювати саме на КП «Харківводоканал» Діана Гришко твердо вирішила ще під час навчання в ліцеї. На те були свої причини, адже у неї на цьому підприємстві трудилася бабуся, а зараз працює батько. Тому вона поступила в НТУ «ХПІ», де і старанно освоїла основи енергетичного менеджменту.

За словами Діани Гришко, в її становленні велику роль відіграють досвідчені керівники і наставники. Завдяки їх зусиллям вона постійно відкриває для себе щось нове і корисне в цій важливій професії.

Діана Гришко бере активну участь в проведенні енергоаудиту підприємства, під час якого разом з колегами аналізують ситуацію, що склалася із споживанням електроенергії і вносять раціональні пропозиції, спрямовані на ресурсозбереження.

Вільний час Діана Гришко приділяє спортивним заняттям, туристичним походам, читанню книг і своєму вихованцю, який в клубі «Vixie» в якості призера та переможця різних конкурсів уже став справжнім наставником для молодих собак.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

21 серпня 2019, 13:08 Распечатать статью

все новости

Вгору