1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Новобаварському районі підготовлені до роботи в зимовий період близько 70% житлових будинків

У Новобаварському районі підготовлені до роботи в зимовий період близько 70% житлових будинків

У Новобаварському районі підготовлені до роботи в зимовий період близько 70% житлових будинків.

Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

За його словами, всього в Новобаварському районі на контролі КП «Харківводоканал» знаходяться 714 житлових будинків, у 485 з них працівниками підприємства вже завершені профілактичні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах водопостачання та водовідведення.

«Усі намічені заходи з підготовки до експлуатації систем холодного водопостачання та водовідведення в житлових будинках харків'ян, які перебувають на балансі КП «Жилкомсервіс» проводимо згідно з графіком. На контролі підприємства перебуває 6500 будинків, з них понад чотири тисячі вже підготовлені до роботи в зимовий період. Зокрема, завершуємо заміну трубопроводу в будинку по вулиці Любові Малої, 30 у Новобаварському районі. У минулому році тут замінили 25 метрів мереж, а в цьому ще 35 метрів. Також виконали ревізію запірної арматури, провели техобслуговування систем водопостачання та водовідведення, перевірили підвальні приміщення», - зазначив Валерій Харлан.

19 липня 2019, 11:39 Распечатать статью

все новости

Вгору