1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У дитячому закладі «Ромашка» відбулося відкриття літнього сезону

У дитячому закладі «Ромашка» відбулося відкриття літнього сезону

У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ромашка» комунального підприємства «Харківводоканал» відбулося відкриття літнього оздоровчого сезону.

У святковому заході взяли участь перший заступник Генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко та заступник Генерального директора з загальних питань Євгеній Дегтяр.

Відкриття літнього сезону в одній з кращих дитячих оздоровниць Харківщини стало знаменною подією та пройшло в незабутній атмосфері. Діти продемонстрували свої творчі та музичні таланти, а дорослі зустрічали кожен виступ бурхливими оплесками.

У своєму привітанні Олександр Коваленко підкреслив, що колектив підприємства зробив все можливе, щоб забезпечити дітям найкомфортніші умови для літнього відпочинку та оздоровлення.

«Щиро вітаю вас зі святом. Упевнений, що ви прекрасно проведете час, навчитеся чомусь новому, а вихователі обов'язково допоможуть вам розкрити свої таланти. Бажаю вам, як слід оздоровитися, відпочити і знайти нових друзів», - зазначив Олександр Коваленко.

За словами Євгенія Дегтяря, керівництво підприємства приділяє пріоритетне значення питанню оздоровлення та відпочинку дітей.

«Є влучний вислів, що діти - наше майбутнє. І від нас великою мірою залежить те, ким вони стануть у дорослому житті. Важливо і те, що діти, які тут відпочивають, згодом повертаються в «Ромашку» вихователями. Це свідчить про те, що заклад оздоровлення та відпочинку живе повноцінним життям, і дитячий сміх буде завжди супроводжувати відпочинок юних харків'ян», - підкреслив Євгеній Дегтяр.

Фотогалерея

12 червня 2019, 20:27 Распечатать статью

все новости

Вгору