1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - майстер КП «Харківводоканал» Василь Сергієнко

Гість рубрики «Особистості» - майстер КП «Харківводоканал» Василь Сергієнко

Гість рубрики «Особистості» - майстер служби водопровідних мереж Новобаварського району Комплексу «Харьковводопостачання» КП «Харківводоканал», ветеран праці Василь Сергієнко.

Нещодавно виповнилося 36 років з того часу, як на підприємство прийшов працювати слюсарем аварійно-відновлювальних робіт Василь Сергієнко. Він з перших днів роботи з великим інтересом вивчав секрети професійної майстерності, набирався досвіду та незабаром став висококласним трудівником.

Згодом Василь Сергієнко зі своїми друзями вже самі передавали досвід молоді, яка приходила на зміну ветеранам.

За словами Василя Сергієнка, в останні роки істотно збільшилася кількість перекладених ділянок водогонів в районі. Високими темпами йде заміна зношених мереж водопостачання, що в свою чергу значно скорочує кількість аварій на трубопроводах. Все це в комплексі дозволяє досягати необхідних результатів в якісному водопостачанні Новобаварського району.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

12 червня 2019, 12:34 Распечатать статью

все новости

Вгору