1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» підвели підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію охорони праці

На КП «Харківводоканал» підвели підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію охорони праці

На КП «Харківводоканал» відбулося підведення підсумків огляду-конкурсу серед підрозділів підприємства, приуроченого до Всесвітнього дня охорони праці.

У заході брали участь головний інженер КП «Харківводоканал» Володимир Паболков, начальник відділу охорони праці Ольга Єрьоміна, голова первинної профспілкової організації Наталія Муравйова, керівники і співробітники підрозділів підприємства.

Як повідомила начальник відділу охорони праці Ольга Єрьоміна, в огляді-конкурсі переміг Комплекс водопідготовки «Донець». Директору КВ «Донець» Ігорю Злидню вручили перехідний знак переможця огляду.

«Керівництво підприємства та профспілкової організації докладає всіх зусиль для вирішення актуальних питань, пов'язаних з охороною праці. На КП «Харківводоканал» діє комплексна система по організації безпечних і нешкідливих умов праці. Постійно проводиться атестація робочих місць, трудівникам надається спецодяг та засоби індивідуального захисту, рівень їх знань підвищується під час спеціальних занять і семінарів. Все це дозволяє підприємству бути одним з лідерів Харківщини в питаннях організації охорони праці», - зазначила Ольга Єрьоміна.

Також начальник відділу охорони праці поінформувала, що в грудні 2018 року в Україні схвалена концепція реформування системи управління охороною праці та затверджений план заходів щодо її реорганізації. Пілотний проект буде впроваджуватися на території Харківської області. КП «Харківводоканал», як одне з найбільших підприємств регіону, у своїй роботі планує активно застосовувати ці важливі нововведення.

Фотогалерея

08 травня 2019, 09:08 Распечатать статью

все новости

Вгору