1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові попрощалися з Григорієм Жибером

У Харкові попрощалися з Григорієм Жибером

Церемонія прощання з головою ради ветеранів КП «Харківводоканал», заслуженим працівником житлово-комунального господарства України, кавалером орденів Трудового Червоного Прапора та Знака Пошани Григорієм Назаровичем Жибером відбулася сьогодні, 3 травня, в будівлі адміністрації підприємства.

Григорій Назарович Жибер помер 30 квітня на 85-му році життя.

На церемонії були присутні заступник міського голови - директор Департаменту бюджету та фінансів Тетяна Таукешева, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов, представники ветеранських організацій, трудовий колектив підприємства, колеги, близькі, друзі, родичі.

Віталій Панов висловив щирі співчуття родині, рідним та близьким Григорія Жибера. «Сьогодні ми прощаємося зі справжнім професіоналом своєї справи та досвідченим керівником. Григорій Жибер доклав чимало зусиль для розвитку міської інфраструктури та житлово-комунального господарства Харкова. Коли він прийшов працювати на комунальне підприємство «Харківводоканал», ситуація була складна. Завдяки його знанням підприємству вдалося не тільки вистояти та врегулювати ситуацію в той складний час, але і продовжити свій розвиток. Ми завжди будемо пам'ятати його як прекрасного організатора, наставника та чуйну людину», - зазначив Віталій Панов.

Довідка. Григорій Назарович Жибер народився 20 лютого 1935 року в селі Дніпровське Чернігівської області. У 1964 році закінчив Харківський інститут інженерів залізничного транспорту. Трудову діяльність розпочав у 1955 році. У 1973 році був призначений начальником Харківського трамвайно-тролейбусного управління. У 1990 році працював начальником Харківського обласного управління житлово-комунального господарства. З 1995 року працював заступником Генерального директора ТВО «Харківкомунпромвод». З 2004 року - помічник Генерального директора КП «ПТП «Вода». Багато років очолював раду ветеранів КП «Харківводоканал». Григорій Жибер має Почесне звання заслуженого працівника житлово-комунального господарства, кавалер орденів Трудового Червоного Прапора та Знака пошани, був нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України.

Фотогалерея

03 травня 2019, 13:56 Распечатать статью

все новости

Вгору