1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Заклади оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» готують до відкриття літнього сезону

Заклади оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» готують до відкриття літнього сезону

Два дитячі заклади оздоровлення та відпочинку «Факел» та «Ромашка», а також база відпочинку «Аква», які знаходяться на балансі комунального підприємства «Харківводоканал», готують до відкриття літнього сезону.

Як розповіла сьогодні, 12 квітня, начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, у всіх відомчих закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» тривають ремонтні роботи, а також роботи з благоустрою території.

«Керівництво підприємства традиційно приділяє підвищену увагу підготовці закладів оздоровлення та відпочинку до початку літнього сезону. Проводимо прибирання територій від сміття та торішнього листя, обрізаємо сухі гілки, оглядаємо будівлі та споруди, і де необхідно проводимо ремонтні роботи. Зокрема, упорядкували майданчик і зробили доріжку з тротуарної плитки біля їдальні, відремонтували покрівлю насосної станції в заміському закладі оздоровлення та відпочинку «Ромашка». Привели в порядок покрівлю котельні на базі відпочинку «Аква». Також провели детальну ревізію водопровідного господарства всіх установ», - зазначила Галина Ткаченко.

За словами Галини Ткаченко, особливу увагу на всіх об'єктах оздоровлення та відпочинку приділяється виконанню вимог правил пожежної безпеки, у зв'язку з чим додатково були проведені обстеження територій на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

З графіком заїздів і цінами на путівки в заклади оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» можна ознайомитися в розділі «Оздоровлення і відпочинок».

Довідка. На балансі підприємства КП «Харківводоканал» числяться три оздоровчі заклади: дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Факел», дитячий позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Ромашка» та база відпочинку «АКВА».

Фотогалерея

12 квітня 2019, 14:47 Распечатать статью

все новости

Вгору