1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Співробітниками КП «Харківводоканал» вивезено понад 90 кубометрів сміття

Співробітниками КП «Харківводоканал» вивезено понад 90 кубометрів сміття

В рамках загальноміського суботника, який проходить сьогодні, 6 квітня, співробітниками КП «Харківводоканал» прибрано територію загальною площею близько 20 гектар і вивезено понад 90 кубометрів сміття.

Про це повідомив заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євгеній Дегтяр. За його словами, участь у загальноміському суботнику беруть близько 700 співробітників підприємства, задіяні близько 20 одиниць спеціальної техніки. Роботи з благоустрою проводяться в парку по вулиці Шевченка, на залізничній станції «Новоселівка», на міських очисних спорудах водовідведення та насосних станціях №9, №25, №25-а, №26, №27-а, №28, на проспекті Ювілейному, а також на вулицях Конторській, Моісеївській і Селянській.

«На всіх об'єктах підприємства та прилеглих до них територіях, а також в районах міста проводяться комплексні роботи з благоустрою, прибирання та вивезення сміття і торішнього листя. В рамках підготовки до літнього оздоровчого сезону аналогічні роботи були проводяться в закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» - «Факел» та «Ромашка». Всі трудяться з хорошим настроєм і роблять вагомий внесок у благоустрій рідного міста», - зазначив Євгеній Дегтяр.

Фотогалерея

06 квітня 2019, 11:32 Распечатать статью

все новости

Вгору