1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - електромонтер КП «Харківводоканал» В'ячеслав Задорожний

Гість рубрики «Особистості» - електромонтер КП «Харківводоканал» В'ячеслав Задорожний

Гість рубрики «Особистості» - електромонтер 5-го розряду дільниці обслуговування підкачувальних насосних станцій Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» В'ячеслав Задорожний.

З раннього дитинства батьки привчили В'ячеслава Задорожного наполегливо йти до поставленої мети і не боятися труднощів. Тому, коли він прийшов працювати на КП «Харківводоканал», то відразу став детально вникати в виробничі нюанси. У той час йому велику допомогу і підтримку надав Олександр Леденьов.

За словами В'ячеслава Задорожного, робота цікава і відповідальна. Адже від чіткої роботи обладнання підкачуючих насосних станцій безпосередньо залежить безперебійна подача питної води харків'янам. Тому трудівники ділянки своєчасно проводять профілактику, а в разі потреби і відповідний ремонт обладнання.

В'ячеслав Задорожний також розповів, що дуже важливо постійно працювати над підвищенням своєї кваліфікації. На це працівників націлює і начальник ділянки обслуговування підкачувальних насосних станцій Юрій Крупка. Тому всі необхідні завдання виконуються якісно і вчасно.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

13 лютого 2019, 16:01 Распечатать статью

все новости

Вгору