1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

КП «Харківводоканал» і університет міського господарства співпрацюють у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців

КП «Харківводоканал» і університет міського господарства співпрацюють у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців

У Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова вручили дипломи співробітникам КП «Харківводоканал», які пройшли унікальну програму підготовки висококваліфікованих фахівців на базі даного вузу.

Дипломи про закінчення навчання вручили сьогодні, 7 лютого, Генеральний директор комунального підприємства «Харківводоканал» Віталій Панов і ректор Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова Володимир Бабаєв.

У своїх дипломних роботах 26 фахівців КП «Харківводоканал» висвітили перспективні інноваційні підходи та рішення у сферах водопостачання та водовідведення. 13 співробітників підприємства закінчили навчання з відзнакою.

За словами Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова, з ініціативою підвищення кваліфікації кадрів виступив ще у 2016 році заступник генерального директора - директор Департаменту зі стратегічного розвитку, науки та інвестицій підприємства Іван Васильович Корінько. Спільно з викладачами вузу була розроблена унікальна програма підготовки висококваліфікованих фахівців.

«На КП «Харківводоканал» широко впроваджуються передові технології у сферах водопостачання та водовідведення. У зв'язку з цим підприємству потрібні висококваліфіковані співробітники та керівники підрозділів, які будуть реалізовувати нові стратегічні програми та інвестиційні проекти. Сьогодні відбувся перший випуск фахівців, які в своїх дипломах презентували перспективні інноваційні підходи у виробництві. Ми і надалі будемо співпрацювати з університетом міського господарства. Вже сформована наступна навчальна група з 15 наших співробітників. У найближчих планах співробітництво з іншими вищими навчальними закладами міста для підготовки професіоналів у різних напрямках», - зазначив Віталій Панов.

У свою чергу, ректор Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова Володимир Бабаєв зазначив, що в сучасних умовах дуже важлива професійна підготовка співробітників.

«Сьогодні для розвитку виробництва і науки надається дуже багато можливостей. Це кредити міжнародних банків, гранти для технічного переозброєння підприємства, впровадження енергоефективних технологічних процесів. Тому ми навчаємо студентів, використовуючи передові методики і технології. Зазначу, що представники Європейського банку реконструкції та розвитку звернули увагу саме на навчання фахівців КП «Харківводоканал» і навіть запропонували надалі профінансувати підготовку», - поінформував Володимир Бабаєв.

Фотогалерея

07 лютого 2019, 15:17 Распечатать статью

все новости

Вгору