1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Олександр Коваленко провів особистий прийом громадян

Олександр Коваленко провів особистий прийом громадян

Перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко сьогодні, 1 лютого, провів особистий прийом громадян у загальноміській приймальні.

Минулого місяця близько 30 харків'ян звернулися з проханнями про вирішення питань, пов'язаних з наданням послуг підприємством. Керівники структурних підрозділів та фахівці КП «Харківводоканал» частину питань громадян оперативно вирішили в робочому порядку, частина - буде вирішена в поточному місяці.

На прийом прийшли лише ті харків'яни, хто хотів вирішити свої питання безпосередньо з керівництвом КП «Харківводоканал». Перший заступник генерального директора підприємства Олександр Коваленко розглянув всі питання і проблеми громадян, які були взяті під особистий контроль керівників підприємства та його структурних підрозділів.

За словами першого заступника генерального директора, основні питання, з якими найчастіше звертаються громадяни, стосуються стану внутрішньобудинкових і зовнішніх мереж, слабкого тиску при подачі води, нарахувань за спожиті послуги водопостачання та водовідведення, установки та повірки приладів обліку води.

01 лютого 2019, 12:42 Распечатать статью

все новости

Вгору