1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Бригади КП «Харківводоканал» прибирають намерзлий лід біля житлових будинків

Бригади КП «Харківводоканал» прибирають намерзлий лід біля житлових будинків

Бригади комунального підприємства «Харківводоканал» сьогодні, 30 січня, прибирають намерзлий лід біля житлових будинків та з магістралей міста.

Як повідомив заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Олексій Кучеревський, сьогодні в місті задіяно 22 бригади, частина з них працюють над усуненням пошкоджень на мережах, частина зайнята благоустроєм території та прибиранням криги.

«В осінньо-зимовий період працівники комунального підприємства «Харківводоканал» регулярно здійснюють прибирання криги, яка з'являється після усунень пошкоджень на мережах водопостачання. З початку року вже прибрали за 67 адресами, загальною площею понад 5 тис. квадратних метрів», - повідомив Олексій Кучеревський.

У середньому в бригаді працює п'ять людей, прибирають замерзлий лід новою спецтехнікою підприємства. Олексій Кучеревський зазначив, що на сьогоднішній день в роботі більше 30 адрес за якими необхідно провести прибирання криги. Виконуємо заявки не тільки диспетчерської служби КП «Харківводоканал», а також КП «Благоустрій».

Заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» звернувся до водіїв транспортних засобів з проханням не залишати автомобілі на проїжджій частині та внутрішньоквартальних дорогах, оскільки це не тільки ускладнює проїзд міського транспорту, а ще й заважає роботі комунальних служб.

Нагадаємо, у 2018 році в Харкові замінили понад 23 км водопровідних мереж. У поточному році планується збільшити ці показники, щоб зменшити кількість аварійних ситуацій.

Фотогалерея

30 січня 2019, 13:55 Распечатать статью

все новости

Вгору