1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Фахівці КП «Харківводоканал» презентували інноваційні проекти

Фахівці КП «Харківводоканал» презентували інноваційні проекти

У  Харківському національному університеті міського господарства ім. О.М. Бекетова фахівці КП «Харківводоканал» представили інноваційні проекти в сфері збереження екології і поліпшення інфраструктури.

До складу членів Державної екзаменаційної комісії увійшли перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко та головний інженер підприємства Володимир Паболков.

Як повідомив сьогодні, 29 січня, начальник управління з науки та інновацій Департаменту з інвестиційної політики, науки та інновацій підприємства Сергій Піліграмм, в своїх дипломних роботах фахівці КП «Харківводоканал» репрезентували перспективні інноваційні підходи та рішення в сферах водопостачання та водовідведення.

«Спільно з викладачами і вченими вузу ми підготували висококваліфікованих фахівців, які будуть впроваджувати інвестиційні проекти. Це дуже важливі завдання, виконання яких сприятиме подальшому стратегічного розвитку підприємства », - підкреслив Сергій Піліграмм.

Зокрема, директор Комплексу водопідготовки «Дніпро»  КП «Харківводоканал» Максим Панченко в своєму дипломному проекті презентував проведення реконструкції системи водопостачання міста Первомайський, Харківської області.

 «У роботі запропоновані нові інноваційні підходи та способи реконструкції системи водопостачання Первомайського. У проекті враховані всі важливі чинники, такі як впровадження сучасних технологій, обладнання і матеріалів. Сподіваюся на його реалізацію», - зазначив Максим Панченко.

Фотогалерея

29 січня 2019, 12:22 Распечатать статью

все новости

Вгору