1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу логістики КП «Харківводоканал» Тетяна Жигайло

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу логістики КП «Харківводоканал» Тетяна Жигайло

Гість рубрики «Особистості» - інженер відділу логістики Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Тетяна Жигайло.

Важливою складовою успішної роботи КП «Харківводоканал» є стабільне і безперебійне постачання необхідних матеріалів і деталей, які застосовуються в аварійно-відновлювальних роботах на водоводах. У цьому твердо переконана і Тетяна Жигайло, яка більше 10 років працює в сфері постачання підприємства.

За ці роки були різні робочі ситуації, але Тетяна Жигайло завжди вміє знайти вихід із, здавалося б, безвихідних обставин. І тут вона, в першу чергу, вдячна своєму досвідченому наставнику Володимиру Залавському. Він навчив її не просто добре виконувати свої службові обов'язки, а з усією душею ставитися до улюбленої справи.

За словами Тетяни Жигайло, роботи завжди вистачає. Зокрема, в останні роки на підприємстві узятий курс на суттєве оновлення водопровідних мереж. Безпосередню участь у підготовці до проведення заміни ділянок водогонів приймають і співробітники відділу логістики. Вони детально прораховують потреби бригад аварійно-відновлювальних робіт в матеріалах і забезпечують їх в необхідній кількості. Також інженери-логісти тісно взаємодіють з іншими службами та підрозділами, що і дозволяє досягати позитивних результатів роботи.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

17 жовтня 2018, 15:43 Распечатать статью

все новости

Вгору