1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Харкові підготували мережі до роботи взимку

У Харкові підготували мережі до роботи взимку

7 тис. 862 житлових будинки комунальної форми власності, 137 відомчих будинків і понад 700 будинків ЖБК та ОСББ комплексно підготовлено до опалювального сезону 2018-2019 років.

Про це сьогодні, 10 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради повідомив директор Департаменту комунального господарства Олексій Богач.

На комунальному підприємстві «Харківводоканал» повністю підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період очисні споруди №1 і №2, Комплекси водопідготовки «Донець» і «Дніпро», проведені планово-попереджувальні ремонти технологічного обладнання на 18 насосних станціях та на резервуарах очисних споруд.

 «На мережах замінені 250 засувок різних діаметрів, відремонтовані водозабірні колонки, замінено 132 пожежних гідранта», - повідомив Олексій Богач.

За його словами, працівники підприємства просаніровали та замінили 16 км дефектних ділянок каналізаційної системи, за рахунок коштів бюджету закінчується ремонт насосних станцій №26 та по вул. Лісопарковій. Також було відремонтовано 738 кришок, люків і колодязів.

10 жовтня 2018, 20:24 Распечатать статью

все новости

Вгору