1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - бригадир ділянки надзвичайних ситуацій КП «Харківводоканал» Сергій Бондаренко

Гість рубрики «Особистості» - бригадир ділянки надзвичайних ситуацій КП «Харківводоканал» Сергій Бондаренко

Гість рубрики «Особистості» - бригадир ділянки надзвичайних ситуацій Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Сергій Бондаренко.

Керівництво КП «Харківводоканал» прикладає багато зусиль для того, щоб завжди бути в авангарді комунальних підприємств України. Тут традиційно впроваджуються інновації, купується сучасна техніка та обладнання, а в разі необхідності створюються і нові ефективні підрозділи. Зокрема, після техногенної аварії на Диканівських очисних спорудах була створена ділянка надзвичайних ситуацій. Одним з перших трудівників цього відповідального підрозділу став Сергій Бондаренко.

Уже понад 20 років Сергій Бондаренко разом з товаришами бере участь в ліквідації аварійних ситуацій, пов'язаних з водовідведенням не тільки в Харкові, але і в різних куточках України. І де б не доводилося працювати, завжди свою роботу вони виконують на совість. Так було і на Харківщині, в Закарпатті, Дніпропетровській області, Слов'янську та інших регіонах держави. А найкращою подякою для них завжди були і залишаються теплі слова людей.

У службові обов'язки Сергія Бондаренка входить експлуатація, обслуговування, а в разі потреби і ремонт насосного обладнання. Справа ця відповідальна, що вимагає певних знань і майстерності. Саме тому Сергій Бондаренко свого часу закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут і побував в закордонних відрядженнях. Там він досконально вивчив роботу насосного обладнання передових європейських фірм, і з успіхом багато років застосовує набутий досвід в роботі.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

10 жовтня 2018, 15:11 Распечатать статью

все новости

Вгору