1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан

Гість рубрики «Особистості» - начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан

Гість рубрики «Особистості» - начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

Життя у Валерія Харлан склалося так, що він часто брав безпосередню участь в процесах реорганізації і реформування житлово-комунального господарства міста. Але, завдяки багатому життєвому і професійному досвіду, він завжди був готовий до нових випробувань.

Наприклад, коли Валерій Харлан очолював ділянку Фрунзенського району ВЕУ «Харківводсервіс» КП «ВТП «Вода», то цей підрозділ домігся високих виробничих результатів роботи. Секрет в тому, що тут була зібрана висококваліфікована команда фахівців, якій під силу було вирішувати найвідповідальніші завдання.
В останні роки на підприємстві особливо пильна увага приділяється, в тому числі, і відповідному технічному обслуговуванню внутрішньобудинкових систем. При вагомій підтримці харківської міської влади йде масштабна робота в цьому напрямку. Як розповів Валерій Харлан, тільки в минулому році було замінено понад 60 кілометрів внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення, а також зливової каналізації.

У вільний від роботи час Валерій Харлан відпочиває з родиною на природі. А коли настають холоди, то із задоволенням може зіграти партію-другу в шахи або шашки.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

12 вересня 2018, 15:07 Распечатать статью

все новости

Вгору