1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

У Київському районі замінили близько двох кілометрів водопровідних мереж

У Київському районі замінили близько двох кілометрів водопровідних мереж

З початку 2018 року бригади КП «Харківводоканал» замінили близько двох кілометрів зовнішніх мереж водопостачання в Київському районі.

Про це повідомив сьогодні, 15 серпня, начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району КП «Харківводоканал» Віталій Чупандін.

 Зокрема в даний час ведуться роботи з заміни ділянки водоводу методом санації по вулиці Астрономічній, поблизу будинку №19. «На сьогоднішній день бригади підприємства приступили до заміни ділянки технічно зношеного водоводу діаметром 100 мм і довжиною понад 200 метрів. Роботи проводяться методом санації із застосуванням нових поліетиленових труб. Усі ремонти водопровідних мереж ведемо згідно з графіком», - зазначив Віталій Чупандін.

За його словами, після того, як бригади КП «Харківводоканал» виконають заміну водопровідних мереж, дорожні служби міста розпочнуть капітальний ремонт асфальтового покриття по вулиці Астрономічній.

 «Ми готуємо об'єкти до роботи в осінньо-зимовий період. Згідно з заходами з підготовки об'єктів до опалювального сезону, крім заміни труб холодного водопостачання, також проводимо роботи з заміни вводів у будинки, перевіряємо внутрішньобудинкові мережі та підвальні приміщення. Ми не зупиняємо процес, і працюємо як у літній період, так і взимку», - підкреслив Віталій Чупандін.

Фотогалерея

15 серпня 2018, 16:50 Распечатать статью

все новости

Вгору