1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Віталій Панов нагородив кращих спортсменів підприємства

Віталій Панов нагородив кращих спортсменів підприємства

Нагородження фахівців підприємства, які брали участь у турнірі «Битва корпорацій», відбулося сьогодні, 10 серпня, в актовому залі КП «Харківводоканал».

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов нагородив учасників команди, яка перемогла у третьому сезоні загальноміського турніру «Битва корпорацій». За підсумками двох сезонів команда КП «Харківводоканал» завоювала звання абсолютного чемпіона третього сезону турніру «Битва корпорацій». Віталій Панов привітав спортсменів та зазначив, що нагороджувати переможців стало доброю традицією на підприємстві.

«Хочу щиро привітати всіх учасників змагань з таким високим командним досягненням - званням абсолютного чемпіона. Перемога заслужена. Висловлюю подяку за активну участь у спортивному житті міста, за вміння і майстерність. Незважаючи на важку працю, ви знаходите час гідно захищати спортивну честь підприємства. Вірю, що наші перемоги у спорті позитивно позначаться і на трудових звершеннях колективу. Бажаю міцного здоров'я, нових трудових і спортивних успіхів», - зазначив Віталій Панов.

У свою чергу, спортсмени висловили подяку Віталію Панову за підтримку, розвиток спорту та соціальної сфери на підприємстві.

Віталій Панов нагородив учасників турніру Подяками та подарунками.

Також відбулося нагородження футболістів - бронзових призерів Всеукраїнського турніру з міні-футболу серед команд комунальних підприємств, який проходив у Кременчуці.

Керівництво підприємства подякувало за допомогу та всебічну підтримку спортивно-масової роботи голові Первинної профспілкової організації КП «Харківводоканал» Наталії Муравйовій.

Фотогалерея

10 серпня 2018, 14:58 Распечатать статью

все новости

Вгору