1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Гість рубрики «Особистості» - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал» Володимир Зубенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал» Володимир Зубенко

Гість рубрики «Особистості» - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал» Володимир Зубенко.

На КП «Харківводоканал» працює чимало яскравих трудових династій. Представник однієї з них - Володимир Зубенко, який ще в 1982 році влаштувався працювати на підприємство електриком.

Велику роль в становленні Володимира Зубенка як фахівця зіграв досвідчений наставник Михайло Сульженко. Він навчив його всім тонкощам цієї непростої, але такої важливої ​​професії. У 1988 році Володимира Зубенка призначили начальником електротехнічної лабораторії підприємства.

Фахівці електротехнічної лабораторії проводять цілий комплекс профілактичних заходів. Вони спрямовані на запобігання аварійних ситуацій на електроустановках, зокрема, це випробування електрообладнання. У разі виникнення аварії здійснюється оперативний пошук і знаходження місця пошкодження електричного кабелю.

Повне інтерв'ю читайте на сайті в розділі Особистості.

08 серпня 2018, 16:01 Распечатать статью

все новости

Вгору