1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відбувся особистий прийом громадян

На КП «Харківводоканал» відбувся особистий прийом громадян

Особистий прийом громадян першим заступником генерального директора КП «Харківводоканал» Олександром Коваленком відбувся сьогодні, 3 серпня, у загальноміській приймальні.

За минулий місяць близько 30 харків'ян звернулися з проханнями про вирішення питань, пов'язаних з роботою підприємства. Усі питання були взяті під особистий контроль Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова.

За дорученням Віталія Панова керівники структурних підрозділів та фахівці підприємства практично всі питання громадян оперативно вирішили в робочому порядку.

На прийом прийшли лише ті харків'яни, хто хотів вирішити свої питання безпосередньо з керівництвом підприємства. Заступник генерального директора розглянув всі питання і проблеми. Частина з них була вирішена на місці, інші - взяті під контроль керівників підприємства.

Як зазначив Олександр Коваленко, основні питання, з якими найчастіше звертаються громадяни, стосуються нарахувань за спожиті послуги, стану особового рахунку, реструктуризації заборгованості з оплати за послуги водопостачання та водовідведення, встановлення приладів обліку води, допомоги в придбанні житла.

Фотогалерея

03 серпня 2018, 11:35 Распечатать статью

все новости

Вгору