1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

На КП «Харківводоканал» відбувся особистий прийом громадян

На КП «Харківводоканал» відбувся особистий прийом громадян

Особистий прийом громадян першим заступником генерального директора КП «Харківводоканал» Олександром Коваленком відбувся сьогодні, 6 липня, у загальноміській приймальні.

За минулий місяць більше 20 харків'ян звернулися з проханнями про вирішення питань, пов'язаних з діяльністю підприємства.

За дорученням Генерального директора КП «Харківводоканал» Віталія Панова більшу частину з них керівники структурних підрозділів та фахівці підприємства вирішили в робочому порядку.

На прийом прийшли ті громадяни, хто хотів безпосередньо поспілкуватися і вирішити свої питання з керівництвом підприємства. Перший заступник генерального директора підприємства розглянув всі питання і проблеми, які виклали харків'яни. Всі вони взяті під контроль керівників структурних підрозділів.

Як зазначив Олександр Коваленко, основні питання, з якими звернулися громадяни, стосувалися реструктуризації заборгованості з оплати за послуги водопостачання та водовідведення, нарахувань і стану особового рахунку, штрафних санкцій підприємства за самовільне підключення до водопровідно-каналізаційної мережі та реєстрації технічних умов і проектної документації.

Фотогалерея

06 липня 2018, 12:34 Распечатать статью

все новости

Вгору