1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Команда КП «Харківводоканал» стала абсолютним чемпіоном третього сезону «Битви корпорацій»

Команда КП «Харківводоканал» стала абсолютним чемпіоном третього сезону «Битви корпорацій»

Команда комунального підприємства «Харківводоканал» стала абсолютним чемпіоном третього сезону турніру «Битва корпорацій».

Як повідомив сьогодні, 11 червня, методист адміністративно-господарського управління КП «Харківводоканал» В'ячеслав Рибалко, в п'ятому етапі третього сезону весняного Кубка «Битви корпорацій» з пляжного волейболу команда підприємства посіла перше місце, чим забезпечила собі лідируючу позицію за підсумком всіх етапів весняної частини, і за результатами всіх 10 етапів змагань, - титул абсолютного чемпіона третього сезону «Битви корпорацій».

За його словами, в ході змагань спортсмени підприємства на різних етапах обіграли команди КП «ХТМ» і ВАТ «Турбоатом», в півфіналі зустрілися з командою «Алло», і в фінальному поєдинку - вибороли перемогу і команди «Freshline». Всього в турнірі з пляжного волейболу, який відбувся на спортивних майданчиках Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького, змагалися 24 команди.

«Даний етап турніру був досить напружений, так як близько п'яти команд-учасниць були дуже високого рівня. Найважчою частиною турніру стали, безсумнівно, півфінальний і фінальний поєдинки, але наші спортсмени показали високі результати і здобули перемогу», - зазначив В'ячеслав Рибалко.

У складі команди КП «Харківводоканал» виступали такі спортсмени: Євген Єгоров, Володимир Зубенко, Сергій Бондаренко, Олександр Пеньков, Ольга Степанець та Юрій Бондаренко.

Як зазначив В'ячеслав Рибалко, в нагородженні спортсменів брали участь перший заступник генерального директора КП «Харківводоканал» Олександр Коваленко та голова Первинної профспілкової організації Наталія Муравйова.

Кращим волейболістом турніру був визнаний гравець команди КП «Харківводоканал» Євген Єгоров, а кращим спортсменом за результатами всіх турнірів - Олександр Сірко.

За результатами п'яти етапів третього сезону весняного Кубка «Битви корпорацій» золото дісталося команді КП «Харківводоканал», срібло отримала команда ВАТ «Турбоатом», і бронзу - команда КП «ХТМ».

За результатами всього третього сезону Кубка «Битви корпорацій» абсолютним чемпіоном також стала команда КП «Харківводоканал», друге місце отримала команда «Adidas» і третє - ВАТ «Турбоатом».

Довідка. «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Команда КП «Харківводоканал» є переможцем всіх змагань «Битви корпорацій».

Фотогалерея

11 червня 2018, 11:29 Распечатать статью

все новости

Вгору