1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

Понад 600 співробітників КП «Харківводоканал» беруть участь у благоустрої міста

Понад 600 співробітників КП «Харківводоканал» беруть участь у благоустрої міста

Співробітники комунального підприємства «Харківводоканал» беруть участь у благоустрої та озелененні міста.

Як розповіла сьогодні, 21 квітня, начальник адміністративно-господарського управління Галина Ткаченко, більше 600 співробітників КП «Харківводоканал» беруть активну участь в весняному прибиранні та наведенні належного порядку території міста та об'єктах підприємства.

«На всіх об'єктах підприємства та в районах міста проводяться комплексні роботи з благоустрою. Співробітники підприємства прибирають сміття і наводять порядок поблизу насосних станцій, у Карякінському саду, вулиці Шевченка, прилеглих територіях до залізничної станції «Новоселівка» і адміністративної будівлі підприємства по вулиці Конторській, 90», - зазначила Галина Ткаченко.

Начальник адміністративно-господарського управління також зазначила, що у всіх закладах оздоровлення та відпочинку КП «Харківводоканал» - таборах «Факел» та «Ромашка» - проводяться роботи з благоустрою в рамках підготовки до літнього оздоровчого сезону.

Всього в рамках традиційної акції «Зелена весна» проведуть благоустрій усіх парків, скверів, дворів багатоквартирних житлових будинків і прилеглих до них територій. У заходах беруть участь співробітники Харківської міської ради, комунальних підприємств, представники районних адміністрацій, депутати Харківської міської та обласної рад і жителі міста.

Фотогалерея

21 квітня 2018, 12:12 Распечатать статью

все новости

Вгору