1 Водозабір Водосховище Харківські фонтани Трудові будні Очисні споруди Саржин яр Дзеркальний струмінь Харківські фонтани Саржин Яр Водосховище Спецтехніка Краснопавлівське водосховище Гребля Первинні відстійники (КБО «Диканівський»)

По вулиці Великій Панасівській проводиться заміна ділянки каналізаційного колектора

По вулиці Великій Панасівській проводиться заміна ділянки каналізаційного колектора

КП «Харківводоканал» проводить заміну ділянки каналізаційного колектора по вулиці Великій Панасівській.

Як повідомив сьогодні, 13 квітня, начальник ділянки по ремонту мереж каналізації Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Вячеслав Язиков, фахівці комплексу проводять аварійно-ремонтні роботи по заміні ділянки каналізаційного колектора діаметром 600 мм, який приймає стоки з вулиць Великої Панасівської та Дмитрівської.

«У зв'язку з тим, що колектор пролягає в складних геологічних умовах, де проходять грунтові води, то ремонтні роботи проводяться із застосуванням метало-дерев'яного кріплення і штучного зниження рівня грунтових вод. Роботи будуть виконані в стислі терміни і вже 24 квітня на даній ділянці повністю відновлять рух транспорту», - зазначив В'ячеслав Язиков.

За його словами, в ході ремонтних робіт буде проведена заміна близько 50 м колектора із застосуванням сучасних поліетиленових труб, котрі не підлягають газової корозії і більш довговічні, ніж виконані із залізобетону.

Комплексом «Харківводовідведення» також було вжито заходів щодо безперебійної роботи каналізаційних мереж в даному районі, щоб абоненти не відчували незручностей у зв'язку з проведенням ремонтних робіт.

Фотогалерея

13 квітня 2018, 14:49 Распечатать статью

все новости

Вгору